Saját raktárkészlet, Alacsony Ár!

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?

1. Mert 2002 óta működő

(15 ÉV !!!), MAGYAR tulajdonú vállalkozás!

2. Mert SAJÁT Raktárkészlettel rendelkezünk !

3. Mert ÚJ TV-k értékesítésével foglalkozunk!

4. Mert az áraink tartalmazzák a 27% ÁFÁT !

5. Mert GYORSAN, másnapra* (H-P) szállítunk!

6. Mert a szállítási díjhoz NEM társulnak "rejtett" költségek!

7. Mert INGYENES a házhoz szállítás az ország bármely pontjára!

8. Mert házhoz szállítás esetén ÖN ráér OTTHON fizetni!

9. Mert házhoz szállítás esetén, a csomag érkezésekor, ÖN kibonthatja a dobozt és ellenőrizheti a futár jelenlétében a TV sérülés mentességét! (Tételes áru átadás)

10. Mert nálunk van Weekend Shopping (nyitvatartási időn kívül is vásárolhat*)!

11. Mert MI nem csak webshopként működünk, hanem Üzlettel is várjuk kedves vásárlóinkat!

12. Mert MI minden készüléket ellenőrizve küldünk ki!

13. Mert személyes vásárlás esetén is bekapcsoljuk és ÖN ellenőrizheti a megvásárolandó készüléket!

14. Mert segítünk berakni az autójába a megvásárolt TV-t!

15. Mert nagyon kedvezőek az áraink! És most szerény voltam...

16. Mert a rendelés leadásánál nem kell regisztrálnia! Kb 1 perc 1 rendelés!!

17. Mert jó fejek vagyunk hihihi :)

18. Mert nálunk Ingyenes a parkolás !

19. Mert akkor elmondhatja, hogy Ön is az ATOMTV-nél vásárolt!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST

Kérlek, add meg a neved:

Kérlek, add meg a mobilszámod:

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A terméket sikeresen kosárba helyezte.

Tovább nézelődök.
Kosár véglegesítése »

Vásárlási feltételek

vásárlási lehetőségek

- Webshopon keresztül ( a megrendelést követően pár órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot és ha még aznap 14:00 óráig leadja a rendelését akkor már várhatóan másnap (munkanap H-P) az otthonába kiszállítjuk a csomagot. A készülék árát a futárnak fizeti átvételkor készpénzben!!!

- SZEMÉLYESEN (készpénz és bankkártyás* fizetés is). A KEDVEZMÉNYES ÁRAT csak készpénzes fizetésre illetve előre utalásra biztosítjuk! Egyéb esetben a feltüntetett NORMÁL ÁRAT számlázzuk! Bolti vásárlás esetén, minden tv-t úgy adunk át, hogy a kedves vásárló előtt kibontjuk és bekapcsoljuk. Azért, hogy a vásárló maximálisan elégedetten legyen és még véletlenül se vásároljon hibás készüléket. Utána segítünk az autóba megfelelően berakni.

FONTOS! A készülékeket nem rakjuk félre! A webáruházban leadott megrendeléseket az üzletünkben való átvétel esetén, a megrendelési nap 17 óráig tartjuk!
Ha csak telefonon jelzi a vásárlási szándékát, abban az esetben csak akkor rakjuk félre amíg ide ér. (max pár óra)
Kiszállítás esetén mindig a rendszerünk által jelzet várható szállítási nap a mérvadó, ettől eltérő szállítási napot nem tudunk visszaigazolni!

Cím: 1039. Bp,III.ker Petőfi utca 2.
Nyitva tartás:
HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG: 11-19-ig
SZOMBAT, VASÁRNAP: ZÁRVA!
De !! Vásárolhat nyitva tartáson kívül is csak jelezze telefonon.(0620-25-25-074) Ennek a különleges szolgáltatásnak a feltétele: Kiválasztott tv, készpénzes fizetés, nem a KEDVEZMÉNYES ár, hanem az alatta feltüntetett NORMÁL ár kerül számlázásra!

- Előre utalással (előtte mindig egyeztessen telefonon!!)

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENT TARTJUK!
Áraink a 27% áfát tartalmazzák!

jótállás "garancia" illetve szavatosság

A jótállási idő alatt (2 év) nem Önnek kell bizonyítania, hogy vétlen a meghibásodásban, hanem a kereskedőnek. Szavatosságnál viszont (2 év) a bizonyítási kötelezettség a teljesítést követő első 6 hónapban a kereskedőt, utána pedig a fogyasztót terheli. Mivel a jótállás 2 év ezért a szavatosság érvényét veszti mert a jótállás erősebb érvényű.

adat kezelés

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön személyes adatait, melyet rendeléskor a weboldalunkon megad, rögzítjük, és tároljuk. Ezeket az adatokat bizalmasan, más számára nem hozzáférhetően kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki. De rendelésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait saját marketing célra használjuk fel, és időnként ajánlatokat és hírleveleket küldjünk a rendeléskor megadott email címére!

A www.arukereso.hu (Online Comparison Shopping Kft. (előző nevén: Naspers OCS Hungary Kft.) 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Online Comparison Shopping Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

elállás

A vásárló a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül, díjmentesen elállhat. Nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítástechnikai szoftver) esetében, ha a csomagolást a vásárló felbontotta.

A vásárló az elállási joga gyakorlását írásban (e-mailben vagy postai úton) köteles az eladónak bejelenteni. Amennyiben a vásárló a termék árát megfizette, az eladó az elállás közlését és a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül a termék vételárát visszautalja a vásárló által megadott bankszámlára.

A vásárló vásárlástól való elállása esetén viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Elállás esetén az esetleges használat következtében keletkezett értékvesztést az eladó a vásárlóra háríthatja!

A vásárló a terméket az eladó 1039. Budapest, Rákóczi utca 10. szám alatt található Üzletbe köteles visszajuttatni.

Az eladó csak akkor köteles a terméket visszavenni, ha a vásárló azt az eredeti csomagolásban, sérülésmentesen szolgáltatja vissza. Amennyiben a vásárló a terméket már használta és nem tudja azt hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszaszolgáltatni az eladónak, akkor eladó annak átvételét visszautasíthatja, vagy a használat következtében keletkezett értékvesztést a vásárlóra hárítja.

Sajnos a vásárlók egy része a 14 napos elállást úgy értelmezni, hogy 14 napig használunk egy terméket majd visszaküldjük és az eladó egy szó nélkül mosolyogva visszafizeti a vételárat. Ez így is van, ha a termék nem lett többet használva annál, hogy meg lehessen állapítani, hogy valóban azt kapta amit hirdettek és minőségben sem kevesebb mint a leírtak alapján elvárható!

Ha Ön vásárolni szándékozik tőlünk, akkor elfogadja, hogy az alábbi esetekben vagy értékcsökkenést számolunk fel vagy nem gyakorolhatja a 14 napos vásárlástól való elállási jogát!

- Ha nem magánszemélyként, hanem cégként vásárolt!

- Ha nagyobb mértékben használta a tv-t, mint ami ahhoz kell, hogy meg tudja állapítani azt, hogy ez a termék az amire szüksége van! (Tv-k esetében megnézzük az üzemidőt, ha 1 óránál több, akkor többet használta mint amennyit ahhoz kell , hogy megállapítsa, hogy a megvásárolt tv megfelelő méretben és minőségben vagy sem! Tehát 1 órát meghaladó használat után értékvesztést állapítunk meg vagy elutasíthatjuk az elállást.)

- Ha a termék az ügyfélnél megsérült!

- Ha eltávolította a burkolat vagy talp védő fóliát!

- Ha nem tudja visszaküldeni az összes tartozékot!

- Ha a tartozékok sérültek, karcosak!

- Ha a tartozékok csomagolását széttépte! (Ha ollóval vágja le a zacskó tetejét az nem probléma, csak ne tépje szét!)

- Ha az üzletünkben vette át, Ön vagy egy Ön által megbízott személy!(Ebben az esetben ott volt a készülék kibontásánál és el tudja dönteni, hogy megfelelő vagy sem!)

Természetesen ezekkel a feltételekkel nem az a célunk, hogy megnehezítsük az elállást és kibújunk annak a terhe alól. De ezt a törvényt nem azért hozták, hogy valaki 14 napig ingyen használjon egy terméket, hanem azért, hogy miután megkapta legyen ideje kibontani és meggyőződni arról, hogy azt kapta amit rendelt. Ha ezeket a feltételeket betartják akkor minden további nélkül visszafizetjük a termék vételárát, mert akkor nem történt nagy mértékű értékcsökkenés és nem érte nagyobb kár a vállalkozást.

Bővebben:
http://magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog.html


Elállási nyilatkozat letöltése

Számla és garancia levél pótlása

Az elvesztett garancia levelet nem áll módunkba pótolni!
Az elvesztett számlát tudjuk pótolni, a harmad vagy másod példány hiteles másolatával, melynek számla pótlási díja: Bruttó 5.000.-Ft. (Csak akkor tudjuk pótolni ha meg van a vásárlás pontos dátuma, vevő neve. A pótlási díj fedezi azt a humán erőforrást melyet a vállalkozás veszít a napi munka menetből.)