Saját raktárkészlet, Alacsony Ár!

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?

1. Mert 2002 óta működő

(18 ÉV !!!), MAGYAR tulajdonú vállalkozás!

2. Mert SAJÁT Raktárkészlettel rendelkezünk !

3. Mert ÚJ TV-k értékesítésével foglalkozunk!

4. Mert az áraink tartalmazzák a 27% ÁFÁT !

5. Mert GYORSAN, másnapra* (H-P) szállítunk!

6. Mert a szállítási díjhoz NEM társulnak "rejtett" költségek!

7. Mert INGYENES a házhoz szállítás az ország bármely pontjára!*

8. Mert házhoz szállítás esetén ÖN ráér OTTHON fizetni!

9. Mert házhoz szállítás esetén, a csomag érkezésekor, ÖN kibonthatja a dobozt és ellenőrizheti a futár jelenlétében a TV sérülés mentességét! (Tételes áru átadás)

10. Mert nálunk van Weekend Shopping (nyitvatartási időn kívül is vásárolhat*)!

11. Mert MI nem csak webshopként működünk, hanem Üzlettel is várjuk kedves vásárlóinkat!

12. Mert MI minden készüléket ellenőrizve küldünk ki!

13. Mert személyes vásárlás esetén is bekapcsoljuk és ÖN ellenőrizheti a megvásárolandó készüléket!

14. Mert segítünk berakni az autójába a megvásárolt TV-t!

15. Mert nagyon kedvezőek az áraink! És most szerény voltam...

16. Mert a rendelés leadásánál nem kell regisztrálnia! Kb 1 perc 1 rendelés!!

17. Mert jó fejek vagyunk hihihi :)

18. Mert az üzletünknél Ingyenes a parkolás !

19. Mert akkor elmondhatja, hogy Ön is az ATOMTV-nél vásárolt!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST

Kérlek, add meg a neved:

Kérlek, add meg a mobilszámod:

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

AJÁNDÉK a Tételes áru átadás! > A futár jelenlétében KIVEHETED a TV-t a dobozból és ellenőrizheted a sértetlenségét!

INGYENES!

Hogy mi mindent kapsz ingyen:

- *A legtöbb TV-t Ingyen szállítjuk! (amelyiket nem, annál a termék adatlapján tájékozódhatsz a szállítási díjról)

-INGYENES a Tételes áru átadás szolgáltatás!

-INGYENES személyes átvétel! (viccesen hangzik, de van ahol pénzt kérnek azért, hogy te személyesen átvesd a megrendelt terméket)

-INGYENES parkolás, közvetlenül az üzlet előtt!

Mit is jelent a Tételes áru átadás !?

Hogy miért is jó ez a tételes áru átadás Önnek? Mert ha ön rendel egy készüléket -bárhol - amelynek vagy van szállítási díja vagy nincs, ez csak a szállítási díjat tartalmazza a webshoptól az ügyfélig. Tehát jön a futár, Ön szemrevételezi a dobozt, ha nem sérült a doboz akkor kifizeti a készüléket és a futár már tovább is állt. De ha nem sérült a doboz az még nem azt jelenti, hogy nem törött a készülék benne!

Na ITT jön közbe a mi ajándékunk, a Tételes áru átadás! Ez a szolgáltatás arra jogosítja fel Önt, hogy mielőtt még aláírná az átvételt a futárnak (függetlenül attól hogy sérült a doboz vagy sem), az átvevő kibonthatja a dobozt, kiveheti a készüléket és kikapcsolt állapotban szemrevételezheti, hogy valóban egy sérülésmentes készüléket kapott.

Ennek a szolgáltatásnak alap estben a díja 3.000. Ft lenne ! De mi ezt most Önnek ajándékba adjuk!

Tehát, Ön rendel -> mi küldjük -> jön a futár, Ön átadja neki a vételárat, utána kibonthatja a csomagot és ellenőrzi, hogy törés mentes a készülék, addig a futár vár (esetleg segít) -> ha minden rendben CSAK akkor írja alá az átvételt! Így segítünk abban, hogy Ön csak sérülés mentes készüléket vegyen át és a vásárlás öröm legyen az Ön számára is!!

Reméljük meg ajándékozhatjuk :)

* Az Ingyenes szállítást bizonyos tv-knél nem adjuk ajándékba, csak a Tételes átadás az ajándék!

A terméket sikeresen kosárba helyezte.

Tovább nézelődök.
Kosár véglegesítése »

Hasznos tudnivalók

8KA 8K felbontású UHD-TV 4× nagyobb felbontást kínál a 4K-s UHD TV-khez képest - a Full HD televíziókhoz képest pedig 16-szor nagyobbat. A kiemelkedő mennyiségű 7680 × 4320 képponttal az egyik legélesebb képet élvezheted, amelyet valaha is tévéképernyőn láttál. A nagyon magas képpontsűrűség biztosítja, hogy az egyes képpontokat még akkor sem láthatod, ha közelről nézed. Többet szeretnél tudni róluk?
A 8K TV előnyei és hátrányai


 • 4-szer nagyobb felbontás, mint a 4K -s  TV-ké

 • A kép telítettebb és világosabb színekkel rendelkezik

 • Az Upscaling funkcióval a 4K felbontást felskálázza 8K felbontásra

 • A magas képpontsűrűségnek köszönhetően a kép tökéletesen sima, még akkor is, ha közelről nézed

 • A 8K-s televíziókban használt gyors processzorok gyorsabbá teszik kedvenc alkalmazásaidat is
 • Jelenleg viszonylag kevés a 8K minőségben elérhető tartalom

 • A 8K felbontású TV-kből egyelőre csak korlátozott a piaci választékA 8K TV-k fontos paramétereiA 8K felbontás és a különböző képalkotási technológiákA tökéletesen részletgazdag, intenzív, mély színeket visszaadó képekhez nem elegendő pusztán a lehető legnagyobb felbontás – a TV-készülék képalkotási technológiájából is érdemes a legújabb trendeket követni. Ugyan egyelőre korlátozott a 8K tévé választék a piacon, a legtöbb elérhető modell már a legforradalmibb OLED, QLED, ill. NanoCell panelekkel van felszerelve.Az OLED technológia esetében a megvilágítást szerves diódák biztosítják a pixelek szintjén, így nincs szükség háttérvilágításra, és abszolút fekete szín érhető el velük. További előnye a lehető legvékonyabb képalkotási panel. Hátránya viszont a magas beszerzési ár.A QLED, azaz quantum dot display panel tulajdonképpen egy továbbfejlesztett színszűrő rendszerű, ún. kvantumpontos LCD LED kijelző. Egy hagyományos tévéhez képest a színskála akár 64-szeresét is képes megjeleníteni, ennek köszönhetően még élethűbb képet nyújt. Mivel viszonylag újszerű technológia, így az előállítási költsége is magas, és ezért a QLED 8k tv ára az egyik legmagasabb ebben a kategóriában.
A NanoCellpanelek is LCD LED kijelzők, de nem a folyadékkristályok és a háttérvilágítás között helyezkednek el a speciális kristályok, hanem a panel külső, nézők felé eső részén. Vagyis a nanocellák már a kész kép megjelenítését javítják a 8K tévé esetében is.
EZT mindenkép olvasd el!! itt megtudhatod milyen átverések vannak a tv piacon!

Tisztet Vásárlók!Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy amikor tv-t rendelsz a különböző ár összehasonlító oldalakon található boltokból, akkor előfordulhat, hogy az újnak hirdetett tv-k mégsem újak!

Erről sajnos csak akkor fogsz meggyőződni amikor már késő!

Mielőtt megveszed, vagy átveszed a kiválasztott boltban a várva várt tv-t, légy körültekintő!!!

Mert vannak olyan üzletek, melyek kifejezetten arra szakosodtak, hogy az "ÚJRACSOMAGOLT" tv-ket ÚJKÉNT adják el neked!!!

Ha a következő felsorolt tények közül az egyikkel is találkozol akkor valószínűleg átverés áldozata vagy, tehát új tv helyett újracsomagolt tv-t vettél kb 5%-al olcsóbban.

- Nem a típusnak megfelelő dobozban van. (49" vásárolsz, de 50" tv dobozban van, vagy 49uj6307 vásárolsz de a doboz elején 49lj5 van írva. A helyes jelzés ilyenkor 49uj6!!)

- Piros R/B feliratú bélyegzés a doboz oldalán.

- OUT OF WARRANTY felirat a dobozra ragasztva.

- Kivágva a gyári szám a tv hátulján, esetleg a régi típusjelölő matricára új gyári szám van ragasztva.

- Dobozsérültnek van megnevezve, valójában már szét lett javítva és a sok szállítás miatt sérült a doboza vagy van másik típus dobozában.

- A tv hátuljában a csavarok fején látszik, hogy már volt csavarozva.

- Kifejezetten a bolt vállalja a garanciát.

- Talp illetve káva karcos.Tisztelt Vásárlók, nem azzal van probléma, hogy ilyen tv-k forgalomba vannak. Hanem azzal van a gond, hogy ezeket a gyártó által a garanciából kivont, selejt, visszajavított, valaki által meghibásodás esetén visszavitt készülékeket, ÚJ, Csomagolássérült de vadonat új tv-ként adják el !! Ezzel megkárosítva téged a jóhiszemű vásárlót. Mert egy visszajavított, selejt tv nem 5-10%-al ér kevesebbet az újhoz képest, hanem 40-50%-al.Sajnos, ha észre is veszed, hogy át akarnak verni, sokszor már késő... Mert már haza vitted, utána viheted vissza, elment vele 1-2 nap, nem kevés benzin, és csomó idegeskedés. Megéri?

Konkrétan van ilyen bolt fent a tv-ivel az egyik ismert ár összehasonlító oldalon is...


Vitarendezés, Panaszkezelés, Békéltető Testületek elérhetőségei, ODR link

Panaszaival és vitarendezés érdekében ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat, ahol mindent elkövetünk azért, hogy a problémákat megoldjuk és a vitás kérdéseket rendezzük.Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:

Zsofka Tamás e.v. (atomtv.hu)

Postázási cím: 1039. Bp, Rákóczi u.10.

Telefonszám: 0620-316-0933

E-mail: atomtv@atomtv.huÜgyfélszolgálatunk hétfőtől - péntekig 10 - 17 óra között áll rendelkezésükre.Vállalkozásunk békéltető testületi eljárásban is együttműködik. A Békéltetői Testülettel kapcsolatos információk és a Békéltetői Testületek elérhetőségeit a következő sorban találhatóak ill. PDF formátumban letölthetőek.A Békéltető Testületek elérhetőségeihez kattintson ide

ODR LinkAz online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami az atomtv@atomtv.huAz online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU


Samsung TV funkciókkal kapcsollatos segítség

Kattintson az alsó linkre:http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201706/20170626110941063/HUN_KTMDVBEUL-3.0.1_170621.0.pdf


Járási Hivatalok elérhetőségei

Tisztelt Vásárlók!A linkre kattintva tájékozódhat a lakóhely szerinti Járási Hivatalokról.http://jarasinfo.gov.hu/jarasok-listaAjánlott TV Nézési távolságok


 • 32" (80cm)  Minimális Táv.: 1,2m   Maximális Táv.: 2,3m

 • 40"-43" (101cm-108cm)  Minimális Táv.: 1,6m   Maximális Táv.: 3,2m

 • 49" (123cm) Minimális Táv.: 1,8m   Maximális Táv.: 3,6m

 • 50" (125cm)  Minimális Táv.: 1,9m    Maximális Táv.: 4,7m

 • 55" (139cm)  Minimális Táv.: 2m   Maximális Táv.: 5,4m


minden tv-t ellenőrizve küldünk ki / adunk át!

Tisztelt Vásárlóink!
Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy nálunk nem kell tartania sérült/pixel hibás/törött/működés képtelen készüléktől, mivel az Ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik a TV-k átadás előtti ellenőrzése. Tehát, mi minden TV-t mielőtt elküldenénk önnek, vagy az üzletünkben megvásárolná, bekapcsoljuk-ellenőrizzük!
Az ellenőrzés célja: sérülés, világító pixel kiszűrése és a gyári tartozékok megléte.

Reméljük ezzel a plusz szolgáltatással is az önök maximális elégedettségét tudjuk szolgálni.

Tv-t csak állítva szabad szállítani !

Minden Gyári csomagoláson fel van tüntetve, hogy a Tv-t csak állítva szabad szállítani!
Ennek oka, hogy megfeszülhet, megnyomódhat, megsérülhet a kijelző. Ezek következtében keletkezhet a készülékbe pixel pont-csík, folt, esztétikai sérülés.

Tehát arra kérünk minden nálunk vásárolni készülő Kedves ügyfelet, hogy 50" 55" 60" 65" 70" 75" -os készülék vásárlása esetén nagy autóval jöjjenek.

Kisebb méretű készülék vásárlása estén max. 2 fő jöjjön, hogy legyen hová behelyezni a tv-t.